vrijdag 27 januari 2017

[Gelnagels] Leopard Tips

Vandaag ga ik jullie een lekkere vrolijke nailart laten zien welke, zoals je ziet, geschikt is voor zowel een korte als een lange nagel. Je hoeft dus geen lange nagels zelf te hebben om deze nailart te maken. 


Voor deze nailart heb je de volgende kleuren lak nodig:
- Wit
- Blauw
- Paars
- Roze
- Oranje
- Geel
- Groen

Voor de luipaardprint gebruikte ik zwarte stempellak en een konad stamping plate. Je hebt ook een penseel en remover nodig!

1) Maak eerst een witte french (dit doe ik zodat de kleuren feller worden, je kunt deze stap eventueel overslaan alleen raad ik dat niet aan).
2) Laat per nagel twee kleuren in elkaar overlopen (doe twee lakjes naast elkaar op een sponsje en dep over de witte french)
3) Laat het geheel goed drogen. Stempel vervolgens over het randje heen.
4) Maak een mooie smileline met een penseel en remover van de french. Met remover kun je de overtollige lak en stempel van het nagelbed poetsen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations