zaterdag 21 januari 2017

[Gelnagels] Butterfly Nailart

Deze schattige vlindernailart is supereasy om te maken. Mocht je niet zo'n fan zijn van twee verschillende kleuren dan kun je uiteraard ook kiezen voor één kleur, net zoals de keuze qua stempels. Kijk gewoon even wat je zelf in huis hebt om een soortgelijke nailart te maken!


De basis van deze nailart is een french manicure. Geen traditionele met wit, maar een gekleurde, in dit geval met twee kleuren. Ik liet de ringvingers afwijken en maakte hier een zalmkleurige french op. De andere nagels hebben een french manicure met een mooi glitterkleurtje van Sally Hansen (oudere collectie).

We kozen twee stempels met vlinders uit. Een vlindertje van de voorkant en een vlindertje vanaf de zijkant. De vlinder vanaf de zijkant stempelde ik op de ringvingers. Het andere vlindertje stempelde ik op de andere nagels. Allemaal een beetje langs de zijkant. 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations