zondag 15 januari 2017

[Gelnagels] Music Nailart

Vandaag laat ik jullie een leuke nailart zien met als thema: muziek! Deze nailart is compleet uit de losse hand gemaakt met behulp van stripers en nailart penselen. Mocht je een poging willen wagen dan is dit natuurlijk handig om te weten (waarschijnlijk met een beetje goed zoeken kun je ook wel stempels vinden!)


Wij hebben hier gekozen voor de kleuren zwart en wit. Vooral omdat de nagels met de witte french en de pianotoetsen op deze manier echt realistisch op een piano zouden lijken. Mocht je een kleurtje leuker vinden, dan kun je natuurlijk ook de french randjes een kleurtje geven ipv wit. 

De nailart is opgebouwd vanaf een witte french. De ringvingers voorzag ik van twee muzieknootjes welke ik uit de losse hand tekende. De pianotoetsen maak je gemakkelijk door streepjes en blokjes te maken op de witte french.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations