dinsdag 17 april 2012

E.L.F. - Mint Cream

Mint lakjes zijn helemaal in deze lente. Vandaag ga ik jullie mijn favoriete mint lakje laten zien, namelijk E.L.F - Mint Cream! 

Mint colours are very hot this spring. Today I'm going to show you the swatches of my favourite mint polish, E.l.F. - Mint Cream!


Dit is de productfoto van de website van E.L.F. Meestal kloppen de productfoto's absoluut niet met hoe het product in real life is, daarom ga ik ook deze keer mijn swatches met de productfoto vergelijken.

This is the productpicture from E.L.F. Most of the time E.L.F.'s product pictures aren't realistic, so again i'm going to compare my swatches with this productpicture.

Dit is mijn swatch zonder flits in direct licht. Zoals je meteen al kunt zien is Mint Cream in real life een tikje lichter en meer neigend naar groen. Ik moet zeggen dat ik het verschil tussen mijn swatch en de productfoto dit keer niet schokkend vind, ze komen niet 100% overeen, maar ze beelden dit keer gelukkig ook geen andere lak uit.


This is my swatch without flash in direct light. As you can see Mint Cream is a little bit lighter on my swatch than on the productpicture, it's more green. I have to admit that I'm not shocked by the difference this time, there isn't a big different and E.L.F. didn't show a complete different polish then you get.


Deze swatch is in zonlicht gemaakt, ik vind het zelf een erg mooie mint lak. Zoals de naam al zegt heeft dit lakje een crème finish. Dit lakje dekt met 2 lagen en hij brengt fijn aan. Van al mijn mint lakjes vind ik Mint Cream de absolute winnaar!


This swatch is made in sunlight, I really like this mint polish. Like the name says this polish got a cream finish. This polish is completely opaque with 2 layers and it applies pretty nice. From all the mint polishes I own this is the absolute winner!


Wat is jullie favoriete mint lakje? / What's your favourite mint polish?

5 opmerkingen:

 1. Leuk kleurtje! Zelf heb ik hem ook! Ik vind het wel dat hij een beetje waterig is, maar dat is natuurlijk mijn mening :)

  xx
  Cath

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Cath,

  De mijne is niet gelukkig niet waterig! Denk dat het echt heel erg verschilt per lakje. Ik heb er ook een aantal van E.L.F. die erg waterig of juist erg dik zijn en die bij andere normaal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations