vrijdag 6 april 2012

W.I.C. By Herôme - The Real Dutch

Naast dat OPI met een collectie voor ons koude kikkerlandje kwam, heeft nu ook W.I.C.  By Herôme een collectie gebaseerd op dit kleine landje! The Real Dutch collectie. Ik ontving dit leuke nieuwtje van Herôme en het is natuurlijk wel een kleine eer voor ons landje ;-)!

Ben jij de winter ook zo zat? En al helemaal klaar voor de zomer? Dan is de nieuwe limited edition The Real Dutch van W.I.C. by Herôme onmisbaar in je garderobe. Deze gelimiteerde collectie past perfect bij de belangrijke fashiontrend; Extreme Colourblocking. Door je nagels van de The Real Dutch kleurlakken te voorzien, maak je je outfit helemaal compleet.
Voor The Real Dutch ging W.I.C. by Herôme de straat op voor inspiratie. En op straat spreken we de taal van de straat. De zes kleurlakken luisteren dan ook naar de slangnamen van onze steden: Eindhovûh, Utreg, Mokum (Amsterdam), Roffa (Rotterdam), Grûn (Groningen) en Agga Den Haag. Er zijn zes kleuren: blauw, geel, hard roze, oranje, limegroen en lilapaars. The Real Dutch kleuren zijn geïnspireerd op het rijke en diverse straatbeeld van onze steden. Ook passen de kleuren bij het optimistische gevoel van de Hollandse lente, waarbij onze kleurrijke bloemenvelden en dito bloemenshops zorgen voor vrolijkheid in het leven en op straat.


*Afbeelding afkomstig van Herôme*
172- Eindhovûh (limegroen)
173- Utreg (geel)
174- Mokum (hard roze)
175- Roffa (Lilapaars)
176- Grun (Oranje)
177- Agga (blauw)


Deze collectie is al sinds 15 maart te verkrijgen in de winkels die dit merk verkopen. Ook zijn ze al verkrijgbaar op de website van Herôme. De lakjes kosten €7,50 per stuk en per 2 kosten ze €12,50.


Hebben jullie al lakjes op het oog?

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het concept leuk bedacht maar wel een beetje OPI-like, met Nederlandse plaatsnamen.

  Ik vind de kleurtjes leuk en ook dat ze een duo setje hebben. Heb ze nog niet, ga ze misschien binnenkort maar eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kimskie Nails,

  Ik denk dat er naast OPI ( en nu herôme) er vast nog wel meer merken komen met een collectie geïnspireerd op 'holland'! Dit gebeurd meestal met trends!
  Ik ben ook benieuwd naar de lakjes in real life, ga ze binnenkort eens bekijken in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations