zaterdag 21 april 2012

Nailpolish Interview @ NailsandLifestyle!

Een tijdje terug vroeg Kimberley van www.nailsandlifestyle.com of ze een interview over mijn nagellakcollectie met mij mocht afleggen. Natuurlijk vond ik dit hartstikke leuk en heb ik toegestemd! Wil je graag iets meer over mij weten en over mijn collectie, dan kun je hier het interview bekijken!

2 opmerkingen:

  1. Heb je interview gelezen, wat leuk! Nu even kijkje op je website. Leuk, ga je volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Miriam,

    Bedankt! Leuk dat je me gaat volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations