vrijdag 27 april 2012

Essence - Reach Peach

Reach Peach is een lakje waar ik ontzettend veel gemengde gevoelens mee heb. Ik weet nog steeds niet wat ik precies van dit lakje vind, of ik hem nou mooi vind of eigenlijk helemaal niet. Tijd om jullie mening te vragen over dit lakje dus!

Reach Peach is a polish which is a hard one for me. I don't know if I like it or hate it.. I just don't know. So it's time to ask your opinions about this polish!


Reach Peach is een heel apart kleurtje. Het is een beetje een mix van rood en bruin, ik vind hem erg moeilijk te omschrijven. Het lakje heeft een creamy finish.


Reach Peach is a very different colour. It's a mix of red and brown, I think it's very hard to describe this colour. The polish got a creamy finish.
Dit lakje dekt met 2 lagen, een enkel laagje laat kale plekken achter dus een tweede laag is absoluut een must. Verder brengt het lakje wel goed aan. Ik ben zelf geen fan van bruine lakjes op mijn nagels, maar dit lakje is juist weer een mix van rood, een kleur waar ik gek van ben, en bruin, een kleur die ik eigenlijk verschrikkelijk haat. Hmm nee ik weet niet wat ik ervan vind, misschien moet ik hem gewoon nog een paar keer dragen om aan de kleur te wennen!


This polish is completely opaque with 2 layers. With 1 layer this polish will leave bold spots, so a second layer is a definite must. The application of the polish is good. Well I'm not a big fan of brown polishes on my nails, but this one is a mix of red, a colour which I love and brown, a colour which I kinda hate. Hmm no i'm not sure what to think about this polish, maybe I've got to wear it a little bit more often to get used to this colour!


Wat vinden jullie van Reach Peach? / What's your opinion about Reach Peach?


5 opmerkingen:

 1. Wat een bijzonder kleurtje zeg, zoiets zie je niet vaak! Moet er wel heel erg aan wennen hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap je twijfel, had ik ook. Totdat ik 'm opdeed, moest ook wennen maar in alle eerlijkheid one of my favorites geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I think itb would look lovely with a glitter polish on top :) I just tried my first essence nail polish and was quiet impressed for the price of them!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Younique,

  Dat heb ik inderdaad ook, misschien moet ik hem gewoon nog een keer dragen :)

  @ Miriam,

  Gaaf om te lezen dat het een favoriet van je is geworden! Dan weet ik in ieder geval dat er toch nog iemand is die hem echt prachtig vind ( ga ik misschien sneller wennen aan de kleur haha)

  @ Kat,

  Thanks for the tip! I wil definitely try it with a glitter polish on top!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations