maandag 30 april 2012

Nail Growth Experiment #2

Vorige week zondag ben ik begonnen met het Nail Growth Experiment. Ik moest mijn nagels compleet kort maken door een breuk, met dit experiment maak ik iedere week foto's om te kijken hoe snel mijn nagels weer aangroeien! Gister maakte ik nieuwe foto's van mijn kale nagels en vandaag weer een update van het experiment!

Last sunday I started the Nail Growth Experiment. I had to cut my nails because one of them broke down, so I decided to make pictures every week and check how quick they grow! I made new pictures yesterday and today a new update of the experiment!

Linkerhand op 22-04-2012. / Left hand 22-04-2012.

 
 Mijn linkerhand gister. Er is echt al duidelijk verschil te zien! Vooral mijn duim is echt heel snel gegroeid in 1 week tijd. Eigenlijk al mijn nagels wel, op mijn pink na. De nagels van pinken blijken ook het langzaamst te groeien.

My lefthand yesterday. Wow look at the difference. Especially on my thumb, just one week! Actually my other nails grow pretty fast too, except my pink, this one is still very short. Pink nails are the slowest growing nails.

Recherhand op 22-04-2012 / Righthand 22-04-2012.

Rechterhand gister. Ik heb het idee dat mijn rechterhand veel sneller groeit dan mijn linkerhand. De lengte hier is eigenlijk op iedere nagel verdubbeld! Er is in ieder geval bij beide handen al een duidelijk verschil te zien. Ik ben best benieuwd hoeveel weken het nog duurt voordat ik mijn oude lengte terug heb!

Righthand yesterday. I have the strange idea that the nails from my righthand are growing way faster then my left hand? Here the length is doubled on almost every nail! I'm happy to see the difference in just a week time, i'm pretty curious how many weeks to go until I have my old length back!

Voor degenen die ook meedoen met het experiment: Is er bij jullie al een goed verschil te zien? / For the ones who take part of this experiment: Do you see any differences?

2 opmerkingen:

  1. Bij mij groeien de nagels van pink en ringvinger juist het snelst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. groeien al snel! mijn pink en ringvinger groeien ook juist het snelst en middel en wijsvinger breken altijd het snelst af

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations