maandag 9 april 2012

Notd: Easter Chicks!

Gister liet ik jullie al Paaskonijntjes zien. Vandaag ga ik jullie een nailart met Paaskuikentjes laten zien! Ik kon zelf dit jaar niet kiezen dus daarom heb ik besloten 2 verschillende nailarts te maken. De Paaskonijntjes van gister zijn mijn linkerhand, de Paaskuikentjes staan op mijn rechterhand!

Yesterday I showed a nailart with Easter Bunny's. Today I'm going to show you a nailart with Easter Chicks! I couldn't choose this year, so I made 2 nailarts, on my lefthand the bunny's on my righthand the chicks!

Ik heb voor deze nailart 4 lakjes gebruikt. BK nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Orange Cream, Max - Black en Catrice - Birdy Reloaded!

I used 4 polishes for this nailart: BK Nailpolish - Nr 16, La Femme Beauty - Orange Cream, Max- Black and Catrice - Birdy Reloaded!

 
En daar zijn de Paaskuikentjes! Ik ben zelf niet helemaal tevreden met de nailart, vooral de oogjes vind ik een beetje apart, maar ik had geen idee hoe ik deze beter kon krijgen... In ieder geval ik heb Catrice - Birdy Reloaded! gebruikt als mijn basis, een mooi geel lakje.

And here are the Easter Chicks! I'm not completely satisfied with this nailart, especially the eyes.. I couldn't manage it to get them better.. Well let's go to the basepolish, I used Catrice - Birdy Reloaded! as my base, a nice yellow!

Daarna heb ik de kapotte eischaal gemaakt met wit en een klein kwastje. De bovenkant is de afgebroken schaal en de rest heb ik opgevuld met wit. Daarna heb ik met zwart en wit de oogjes gemaakt en als laatste met oranje het snaveltje. 

Up next I made the broken eggshell with white and a tiny brush. The top is broken and the rest is just white. Then I made the eyes with black and white and the beak with orange.

Hoe ziet jullie paasnailart eruit? / How does your Easter nailart looks like?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations