maandag 23 april 2012

Instagram #2

Iets minder dan 2 weken geleden liet ik jullie een artikeltje zien met een aantal Instagram foto's. Aangezien jullie dit een leuk stukje uit mijn persoonlijke leven vinden ga ik dit vaker als 'extra' artikeltje op een dag doen! 

A little bit less then 2 weeks ago I started with showing you some Instagram pictures. I thought this was I nice way to share some personals with you, so I will keep continueing this as an 'extra' article!


Hard aan het leren voor een herkansing Taal. Erg moeilijke toets en ik heb mijn cijfer nog niet terug, maar hopelijk heb ik hem dit keer wel gehaald!

Learning for an herexam Taal. A very difficult exam and I still don't have my grade back, but I hope I passed it this time!

Klein deel van de 1+1 gratis Haul / Small part of the 1+1 free haul.

 Hmm die lucht ziet er niet zo fijn uit. Nog geen 2 min later barstte de bui los. 
The air doesn't look very nice. It didn't take 2 minutes before it started to rain very hard.

Even gezellig met Stampertje knuffelen! / Cuddle with my bunny!

 Even een boek lezen, jep 900 pagina's maar het is een ontzettend goed boek! / Reading a book, yes it has 900 pages, but it's very good!


De swatchlijst met nieuwe lakjes aanvullen / Updating the swatchlist.


2 Euro korting actie op Essie! Vanaf 30 April bij de Etos! / Discount on Essie polishes in the Netherlands


Sinds afgelopen week opeens een compleet nieuw dashboard en bericht editor. Even wennen maar werkt erg fijn! / Since last week a new dashboard and editor, works nice!


Het was weer tijd voor stage! Dierenmaskers met de kleuters gemaakt. Zelf als voorbeeldje een varkentje gemaakt! / Time for internship at the kindergarten, making animalmasks! I made this cute piggy for an example.


Haha ik moet nog steeds ontzettend lachen om deze foto. Blacky zag zichzelf op het schermpje van mijn camera, ze kijkt alsof ze spoken ziet! / Haha I'm still laughing at this picture. Blacky saw herself on my phone, it looks like she's seeing ghosts.


Poedel van mijn opa en oma. Hij kan zó ontzettend zielig kijken met die puppyogen! / My grandma's and grandpa's poodle. He's such a clown, look at him, he looks so sad with his puppy eyes!

 De laatste foto voor deze keer! Mijn pasgetrimde nageltjes, ze zijn zo kort! / Today's last picture: My just shortened nails!
 


3 opmerkingen:

 1. Is idd leuk, zo'n kijkje in je leven! Je bunny is liefff! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is Stampertje een schatje! Mijn konijn wordt graag geaaid maar hij wordt niet blij als ik hem oppak, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Miriam,

  Thanks! Fijn dat jullie het leuk vinden!

  @ Nienke,

  Haha dankje! Ze is idd echt een schatje, ik heb vanaf kleins af aan haar steeds op schoot genomen, sindsdien zit ze vaak bij me. Ook als ze los over de grond loopt springt ze vaak vanaf de grond op mijn schoot (heeft ze zichzelf aangeleerd denk ik haha, vind het wel leuk!).

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations