donderdag 3 september 2015

[Gelnagels] Beach Theme

Een zomers thema, dat was de bedoeling van deze nailart! Met behulp van verschillende stampingplates van Dashica maakte ik deze nailart!

Doordat ik de achtergrond de van de kleuren blauw naar zandkleur heb laten lopen, kon ik op deze manier een strandidee creëren. Door stempels te gebruiken met palmbomen en zomerse drankjes maakte dit het thema helemaal af!


Wanneer ik een gradiënt (kleuroverloop) op de nagel maak, begin ik altijd eerst met een laag witte lak. Waarom? Omdat de kleuren dan veel feller overkomen wat ik persoonlijk mooier vind. Ik heb twee kleuren blauw, een zalmkleur en een lichte bruine kleur op een sponsje gedaan. Met deze kleuren heb ik de achtergrond gemaakt. 

Met een zwarte stempellak stempelde ik de verschillende afbeeldingen over de gehele nagel. Het fijne van de Dashica plates vind ik persoonlijk het formaat van de stempels, deze zijn echt gemaakt voor wat langere nagels!

Hebben jullie al Dashica plates in huis? Ik vind het echte aanraders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations