dinsdag 1 september 2015

[Gelnagels] Double Design

Vandaag ga ik jullie een set gelnagels laten zien waarbij ik twee designs met elkaar combineerde. Een handmade design en een stamping design!

Zoals je kunt zien bestaat deze nailart uit een design met drie bloemen en streepjes en een design met een stempel en streepjes. De basis van deze nailart is de natuurlijke nagel. Je kunt natuurlijk ook een kleur kiezen mocht je dit liever willen.


Ik ga eerst beginnen met het design met de drie handgemaakte bloemen. Ik gebruikte de kleuren oranje en blauw. Met een dottingtool zette ik vijf stipjes in een cirkeltje, met de andere kleur een stipje in het midden. Op deze manier maakte ik drie bloemen naast elkaar. Met een witte striper zette ik de lijntjes.

Het stamping design maakte ik ook met blauw en oranje. Met een blauwe stempellak stempelde ik de bloemen. Met oranje zette ik een stipje in het hart van de bloem. Wederom maakte ik met de stripers weer de witte lijntjes.

Mocht je soms dus geen inspiratie met stamping of handmade nailart hebben, dan kun je ze ook met elkaar combineren. Superleuk en altijd origineel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations