dinsdag 22 september 2015

[Gelnagels] Red Stamping

Vandaag ga ik jullie een design laten zien waarbij ik gebruik heb gemaakt van de kleuren zilver en rood! Omdat ik nailarts graag afwisselend hou, is het dit keer een stamping design geworden!

Wanneer het gaat om stamping nailart ben ik groot fan van de stampingplates van Dashica. De plates zijn heel divers, hebben superleuke ontwerpen en niet geheel onbelangrijk, de afbeeldingen zijn van een groter formaat dan de standaard Konad plates (die bij lange nagels gewoon echt wegvallen). Voor deze nailart heb ik daarom ook twee dashica plates gebruikt. Twee verschillende designs dus!


De basis van deze nailart heb ik gemaakt met zilveren glitter. Ik heb wat zilveren glitterlak op een sponsje gedaan en deze als gradiƫnt op de nagel aangebracht. Dit is overigens echt mijn favoriete zilveren glitterlak, helaas heeft Catrice deze lak uit het assortiment gehaald. (ik heb overigens nog wel even in de sale 3 backup flesjes gekocht haha!)

De ringvingers wilde ik wat meer laten opvallen. Ik koos daarom voor een wat groter ontwerp met een takje. De andere nagels stempelde ik met een vlinder met wat details!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations