vrijdag 25 september 2015

[Nailart] Tribal Style

Wanneer je snel mooie nagels wilt zonder daar al teveel moeite in te steken, dan is stempelen echt een uitkomst. De laatste tijd kies ik voor mijn eigen nagels daar vaak voor omdat ik weinig tijd over heb. Vandaag een leuke tribal style nailart!

Deze nailart heeft mij ongeveer 15 minuten tijd gekost, supersnel dus! Even een kort lijstje met producten:
- Lacquester Holo lak;
- Stempelspullen;
- Zwarte stempellak;
- Dashica plate;
-base- en topcoat.


Ik bracht eerst twee dunne laagjes van de lacquester lak aan. Dit is al een vrij snel drogende lak, dus ik lakte tien nagels en kon meteen laagje twee aanbrengen. Lekker praktisch en snel!

Het design welke ik van een dashica plate koos, is eigenlijk bedoeld als french manicure design. Maar de afbeelding was zo groot dat ik deze gemakkelijk kon aanbrengen als full cover stempel. Dit deed ik dan ook. Stempelen is echt minuten werk, dus binnen no time zijn de tien nagels gestempeld!

Een leuke en tijdsvriendelijke nailart dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations