dinsdag 8 september 2015

[Gelnagels] Pre-Wedding Design

Vandaag een leuke pre-wedding design! Deze set nagels heb ik gezet bij een dame die een tijdje daarna zou gaan trouwen om alvast wat te gaan bedenken voor de echte bruiloft.

Aangezien de jurk een beetje een champagne/beige kleur had, hebben we voor het proefdesign gekozen voor een wat lichtere bruin. Deze kleur is het uiteindelijk niet op de echte set bruidsnagels geworden. 


Omdat de jurk op een bruiloft natuurlijk de echte eyecatcher is. Hebben we het bij dit design gehouden op een accentnagel op de ringvingers. Alle nagels hebben een french manicure met kleur behalve de ringvingers, deze hebben een full color.

Op de ringvingers tekende ik uit de losse hand met de witte wedding gelpaint het design met de hartjes. In de gelpaint strooide ik witte glitters voor het effect.

Wat vinden jullie van dit design? Dit zijn uiteindelijk niet de echte bruidsnagels geworden overigens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations