maandag 7 september 2015

Personal #36

Goedemorgen allemaal! Weer een nieuwe week, dus een nieuw persoonlijk artikel! Ik heb een heerlijk weekje achter de rug gehad waarin ik voor het eerst echt fulltime in de salon gewerkt heb. Heerlijk, maar ik zou het inmiddels ook wel erg fijn vinden om in het onderwijs aan het werk te kunnen. Ik mis die afwisseling! 

Cutie Verschoor! Mijn kleine baby!Vaak vergeet ik het, maar ik vind de voor en na foto's altijd zo leuk om te zien. Hoe je zo'n set nagels zo'n transformatie kunt geven!

Happy new glasses! Na vier jaar waren mijn ogen toch echt wel weer achteruit gegaan, dus een nieuwe bril!Verder weer een hele hoop leuke setjes gelnagels en gellak mogen zetten deze week!

Zie hier Verschoors daily gekkigheid!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations