vrijdag 18 september 2015

[Gelnagels] Hello Kitty!

Speciaal voor alle Hello Kitty lovers. Vandaag een nailart mét Hello Kitty! Ik maakte deze nailart op de nagels van iemand wiens dochter haar verjaardag compleet in Hello Kitty stijl ging vieren. Wat past hier dan beter bij dan een Hello Kitty Nailart?

Wat heb je nodig voor deze nailart?
- Witte lak;
- Zwarte striper;
- Dottingtool;
- Oranje lak;
- Roze striper.


Zoals je ziet heb je niet onwijs veel materiaal nodig voor deze nailart. Heb je overigens geen dottingtool , gebruik dan een kopspeld, werkt ook prima! De basis is een witte french manicure. Ik heb de french met witte gel gemaakt, maar jij kunt zelf de french gewoon met witte lak maken.

Op de french van de ringvinger heb ik een Hello Kitty gemaakt. Ik heb in het midden van de french met oranje een stipje gezet voor het neusje. Daarnaast twee zwarte stipjes voor de ogen en met de zwarte striper de snorhaartjes. Om de Hello Kitty helemaal af te maken heb ik met een roze striper een strikje gemaakt!

Zijn jullie gek op Hello Kitty of meer de groep die er niets mee heeft? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations