vrijdag 4 september 2015

[Gelnagels] Flowers Flowers

Deze nailart is zoals je kunt zien, onwijs geschikt voor kortere nagels. Bij deze dame heb ik een gelversteviging op de natuurlijke nagels gedaan met hierbij een leuke nailart. Een gelversteviging betekent eigenlijk gewoon dat de gel op de natuurlijke nagels wordt geplaatst zonder verlenging van tips of sjablonen.

Wanneer je zelf dus niet van die lange nagels hebt, kun je deze nailart prima namaken met behulp van je stempelspulletjes! Wat je precies nodig hebt:
- Witte lak (voor de french);
- Witte stempellak;
- Ebay stampingplate met bloemendesign;
- Dottingtool;
- Zilveren lak;
- Stempel+scraper.


Je start eerst met het maken van de witte french manicure. Ik heb witte gel gebruikt ipv nagellak, maar zelf kun je uiteraard gewoon je lak gebruiken. Ik maak de korte french randjes tegenwoordig met een dottingtool, hiermee kun je heel precies de french trekken.

Wanneer de french droog is, kun je met wit de bloemetjes aan de zijkanten van de nagels stempelen. Het stempelen is even oefenen, maar met ervaring is dit zo gepiept! In het hart van de bloemetjes zette ik een zilver stipje om de nailart helemaal af te maken!

Wat vinden jullie van nailart op kortere nagels? Ik zelf vind het verzorgd en chic staan, je hoeft niet perse een enorme lengte te hebben om mooie nagels te hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations