maandag 21 september 2015

Personal #38

Zoals iedere maandagochtend, ook deze week weer een nieuw persoonlijk artikel met wat foto's van hoe mijn week was! Deze week heb ik niet een onwijs drukke week gehad, veel sollicitatiegesprekken voor het onderwijs en verder in de salon gewerkt en natuurlijk met Verschoor geknuffeld!

Verschoor houdt enorm van mijn kleed. Dus iedere keer wanneer die tevoorschijn komt rent hij op me af en gaat hij op schoot liggen. Hij slaapt ook lekker ongegeneerd met zijn bekkie open!

Deze week weer een aantal leuke nailarts mogen maken op nagels!

Maak kennis met ondeugende Binky! Dit kleine schatje is deze week mijn oppaskatje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations