woensdag 18 november 2015

[Gellak] Cherryblossoms

Gellak wordt tegenwoordig steeds populairder. Logisch ook, want het is een sterkere lak die 14 dagen mooi blijft zitten op de nagels. Ideaal wanneer je zelf al wat langere nagels hebt en niet iedere dag wilt lakken. Wat ook erg leuk te combineren is, is nailart op gellak!

De volgende producten heb ik gebruikt voor deze nailart:
- Base- en top gellak;
- Rode gellak;
- Zwarte striper;
- Dottingtool;
- Witte lak.


Bij gellak start je eerst altijd met een base laag. Deze hard je uit in de lamp en vervolgens heb ik twee lagen rode gellak aangebracht in dunne laagjes. Ieder laagje hard je steeds uit onder de lamp. Hoe makkelijk het aanbrengen van gellak ook klinkt, ga er niet zelf mee prutsen wanneer je geen idee hebt. Je kunt zo onwijs gemakkelijk je nagels permanent beschadigen, eeuwig zonde!

Na de tweede laag gellak verwijderde ik de plaklaag en tekende ik met de stripers en dottingtool de cherryblossoms op de nagels. Dit heb ik inderdaad met gewone lak gedaan, dit soort kleine dingen zijn niet te doen met gellak aangezien gellak altijd wat krimpt in de UV lamp. Voordat je de toplaag aanbrengt moet je je er daarom zeker van zijn dat de nagellak zelf goed droog is, anders hard de toplaag niet uit en is de gellak verpest!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations