zaterdag 7 november 2015

[Gelnagels] Detailed French

Full nail stempels kun je ook heel leuk gebruiken om een detailed french manicure te maken. Een french manicure met daaroverheen dus een leuk patroon. Dit deed ik ook bij deze nailart.

Wat je nodig hebt voor deze nailart:
- Kleur naar keuze (ik gebruikte rood);
- Stempel naar keuze (Dashica plate);
- Witte stempellak;
- Stempelkussen/scraper;
- Plat penseel en remover.


Je start eerst met het maken van de french manicure. Ik heb een rode kleur gebruikt om de french te maken. Dit hoeft in eerste instantie niet zo netjes en recht, dit pas je later aan met behulp van het penseel en remover. 

De volgende stap is het zetten van de stempel. Ik heb een full nail image voor de helft gebruikt en dit over de rode french gestempeld. Wanneer dit zit ga je de french strak trekken met het penseel en remover. Het overtollige deel van de gestempelde afbeelding verwijder je ook meteen met behulp van de remover. Uiteindelijk hou je een leuke gedetailleerde french over!

 

 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations