dinsdag 17 november 2015

[Gelnagels] Black Rose

Ik hou onwijs van afwisseling wat nagels betreft, zo kan het mij soms niet hysterisch genoeg, maar waardeer ik de rustigere nailarts, zoals deze ook erg. In sommige gevallen is less is more!

In dit geval is er gekozen voor een heel licht subtiel roze kleurtje in combinatie met een wat grotere stempel op de ringvinger. Om het contrast erin te houden heb ik de roos zwart gestempeld. 


Ik heb eerst de lichte roze french op de nagels gezet. Dit heb ik gedaan met een sandstyle lak van P2, deze wordt door de gel vanzelf glimmend of door gebruik van een topcoat ook. Ik zet de french altijd uit de losse hand, deze trek ik dan achteraf even strak met behulp van een plat penseel en remover, maar gebruik vooral de manier welke jij fijn vind. 

Op de ringvingers stempelde ik vervolgens de zwarte roosjes. Dit is genoeg om de nagels mooi verzorgd te laten ogen zonder dat er uren werk in zit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations