donderdag 26 november 2015

[Nailart] Red/Black Full Nail Stamping

Ik hou van de combinatie rood en zwart, dit doet het altijd goed en staat altijd chic. Toen ik een tijdje geleden weer nieuwe plates binnenkreeg van Dashica moest en zou ik perse de full nail stempels uitproberen. Zo gezegd zo gedaan. 

Het is echt een supereasy nailart om na te maken wanneer je full nail stempels hebt. De stampingplate welke ik van dashica heb gebruikt heeft een hele grote afbeelding waarbij je steeds zelf kunt kiezen welk deel je wilt stempelen. Dit keer ook meteen een linker en rechterhand foto aangezien ik de nailart op mijn eigen nagels maakte. Zo kun je zien dat ook stempelen met links met wat oefening goed te doen is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations