maandag 2 november 2015

Personal #44

Weer een nieuwe week is weer een nieuw persoonlijk artikel! Vandaag laat ik jullie wat foto's van mijn week zien. Een week waarin ik toch wel veel gewerkt heb en gezellig Halloween heb gevierd! 

Maar eerst natuurlijk knuffelen met Verschoor! Hij is zo lief als ie slaapt. Knuffeltje!
Deze week weer een aantal leuke nailarts gemaakt op nagels, toch echt wel het leukste deel!


Voor Halloween deed ik lekker makkelijk. Ik ging als heks! Hoefde ik ook weinig aan mijn imago te veranderen haha. Blacky matcht ook prima in het Halloweenthema want die wilde m'n gezicht al behoorlijk verminken. Iemand die een niet zo lieve zwarte kat wilt? ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations