dinsdag 10 november 2015

[Gelnagels] Glitter Butterfly

Soms zijn makkelijk te maken nailart zo chic op de nagels. Dit design oogt rustig, maar is tegelijkertijd wel erg verzorgt en niet geheel onbelangrijk, vrij makkelijk na te maken! Dus ben je nog op zoek naar een ideetje welke je met glitters kunt maken, wellicht is dit leuk!

Het is een nailart met gradiënt zilveren glitters en op de ringvingers een schattig vlindertje. De volgende producten heb je nodig om deze nailart na te maken:
- Zilveren glitterlak (Catrice);
- Sponsje;
- witte stempellak;
- Stempel/scraper;
- Dashica plate met vlinder.


Je start eerst met het maken van de gradiënt. Ik heb dit op alle nagels gedaan. Je doet wat zilveren glitterlak op een stukje van het sponsje en deze dep je als het ware over de tips van de nagels heen.

Wanneer de gradiënt helemaal droog is kun je op de ringvingers het vlindertje stempelen met een witte stempellak. Wil je hem opvallender, kies dan voor een kleur! 

Deze nailart kun je dus vrij gemakkelijk in twee stappen namaken, wat wil je nog meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations