zaterdag 28 november 2015

[Gelnagels] Colored Sneakers

De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien is wel één van de leukste en kleurrijkste nailarts welke ik so far heb mogen maken!

Dit is zo'n onwijs leuke nailart, lekker kleurrijk en opvallend! De één ziet er trouwens sneakers in en de andere corsetjes. Ik vind het zelf altijd liggen aan het kleurgebruik of ik er een corset of sneaker in zie. Vanwege deze vrolijke kleurtjes vind ik het meer sneakers!


Ik heb al meerdere malen uitleg en step by step artikelen geschreven over de corset nailarts, deze sneakers zijn op exact dezelfde wijze gemaakt. 

Wil je weten hoe? 
Bekijk dan hier de step by step tutorial    of
Bekijk hier de video tutorial.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations