zaterdag 11 juli 2015

[Gelnagels] Pink Corsets

Dit is toch wel één van mijn favoriete nailarts, de corsetjes! Leuk in alle kleuren en staat altijd chique. Het is wel een nailart waarbij je wat meer een vastere hand moet hebben, geen beginnersnailart dus, maar wel altijd leuk om eens uit te proberen. Voor deze nailart heb je gemiddeld wel wat meer producten nodig dan bij andere nailarts.

Voor deze nailart heb ik gebruikt:
- Sponsje;
- Subtiele roze glitter;
- Felroze striper;
- Witte striper;
- Dottingtool;
- Zwarte striper.


Om de uitleg wat gemakkelijker te maken bouw ik deze op met een stappenplan. Aan het einde zal ik nog even een video linken welke ik ooit opgenomen heb voor een andere corset nailart!
1) Doe wat subtiele roze glitter op een sponsje en dep dit op de tips van de nagels. Alleen de tips, dus niet de gehele nagel. Laat dit drogen.
2) Pak je felroze striper en teken twee lijnen voor de zijkanten, vervolgens kleur je de zijkanten in. Ook dit laat je weer goed drogen.

3) Zet links en rechts op de roze vlakken stipjes naast elkaar. Dit worden de 'gaten' waar de veters doorheen komen. 
4) Teken schuine lijnen tussen de strepen om het veter effect te maken. 
Laat alles goed drogen voordat je een topcoat aanbrengt!

Vind je een video toch fijner? Hier kun je een step by step video vinden voor het maken van een corset. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations