woensdag 8 juli 2015

Sinful Colors - Thimbleberry

Ik vind het merk Sinful colors zo onwijs leuk! De potjes zijn leuk, de applicatie is prima en de kleurtjes zijn erg divers! Het jammere vind ik dat wij hier in Zaandam, ondanks de vier kruidvats, geen enkel filiaal met dubbele schappen hebben of met een schap sinful colors... 

Als ik dus in Purmerend ben koop ik meestal wel wat Sinful Colors lakjes. Dit lekkere zomerse kleurtje kon ik niet laten liggen. Thimbleberry heet dit lakje.


Thimbleberry is een fel kleurtje met crème finish. De kleur neigt wat naar perzik/koraal. Het is in ieder geval een lekker fel en zomers kleurtje!

De lak dekt prima met twee dunne laagjes. Het kwastje brengt fijn aan en de lak is qua substantie prima!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations