vrijdag 3 juli 2015

[Review] Seche Vite + Base

Een tijdje geleden heb ik via de mail een leuk contact gehad met de webshop van Nailproduct. Deze webshop verkoopt allerlei producten op het gebied van nagels, gezicht, body, voeten en wimpers e.d. Echt de moeite waard om even te spieken! Ik mocht van de webshop de Seche Vite top- en basecoat uittesten!

Basecoat
Seche Base
Inhoud: 14 ML
Prijs: €6,95 ex btw


Als eerste probeerde ik de basecoat uit. Een basecoat is een lak die de nagel beschermt voordat je een kleur aanbrengt. De basecoat beschermt bijvoorbeeld de nagel tegen verkleuring. 

De Seche Base heeft een melkachtig witte substantie met een hele subtiele shimmer. Prima om als base aan te brengen onder een laag gekleurde lak. Echter is deze base niet geschikt als french manicure base, daar is deze te wit voor en persoonlijk vind ik dit niet zo'n mooi gezicht bij een french manicure, dan wil je echt een fris roze nagelbed. 


De eerste foto is een foto met base. Hier zie je dat de lak naarmate deze goed droog is wel iets minder wit uitslaat. De tweede foto is een foto van mijn kale nagel. Hier zie je wel duidelijker dat het nagelbed rozer is, hier mis je dan wel weer de mooie glans. 

Conclusie: Een superfijne basecoat voor onder gekleurde lakken. Ik had ook geen last van kleur die in mijn nagel trok en de basecoat droogt gewoon onwijs snel. Er zit geen vervelende geur aan de basecoat en de prijs is ook erg fijn! Je kunt hier de basecoat kopen in de webshop.

Topcoat
Seche Vite Dry fast topcoat
Inhoud: 14 ML
Prijs: normaal €7,75 op dit moment in de actie voor €5,80 ex btw.

De Seche Vite Dry Fast topcoat is bedoeld als toplaag over je pas gelakte nagels of over je mooie nailart heen. Dat is ook zeker waarvoor ik deze topcoat gebruikt heb!

Dry Fast? 
Absoluut! Ik vind dit persoonlijk echt de fijnste topcoat welke ik so far getest heb. Seche Vite brengt fijn aan en droogt echt supersnel. Normaal gesproken moest ik echt nog een kwartier tot 20 minuten wachten totdat mijn nagels echt goed droog waren. Bij Seche Vite is mijn nailart echt al steeds na een paar minuten droog. Absoluut dry fast!

Houdbaarheid?   
De houdbaarheid van de topcoat is prima. Vooral in combinatie met de basecoat kun je echt wel een dag of vijf genieten van mooie nagels. Natuurlijk speelt de stevigheid van de natuurlijke nagel ook een rol in dit proces, maar ik ervaar deze topcoat als erg fijn en lang houdbaar. 

Glans?
Iets wat ik bij een topcoat belangrijk vind is de glans. Hiervoor gebruikte ik de topcoat van Sally Hansen welke fijn aanbracht, maar na 2 dagen werdt de laag topcoat grijzig, dit gaf gewoon echt een vies gezicht. Seche Vite heeft dit totaal niet. Op dag vijf had ik nog steeds mooie glanzende nagels. Top! 


Conclusie
Persoonlijk vind ik dit echt de fijnste topcoat die ik op dit moment heb. Ik gebruik deze ook continue op mijn eigen nagels. Het snelle drogen is erg fijn en mooi meegenomen, de glans is mooi en het aanbrengen gaat ook prima. Op dit moment is de Seche Vite topcoat in de aanbieding voor €5,80 mocht je nog twijfelen zou ik zeggen koop deze nu, want 14 ml topcoat voor deze prijs is echt een aanrader! Je kunt de topcoat hier vinden in de webshop. 


Ik heb echt hele goede ervaringen met de webshop van Nailproduct. Ik vind het assortiment lekker uitgebreid, de service is top en de verzending gaat ook enorm snel. Ze hebben leuke aanbiedingen en goede merken (zoals IBD, Seche, EzFlow, Astonishing etc)! Je kunt de webshop vinden via www.nailproduct.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations