vrijdag 10 juli 2015

[Gelnagels] Abstract Two Way

Niet alle nailarts hoeven altijd iets voor te stellen. Abstracte nailarts vind ik ook onwijs leuk om te maken. Deze nailart is handgemaakt met twee hoofdkleuren. Kijk je mee naar de uitleg, wie weet lukt het je dan straks zelf om deze leuke nailart na te maken!

Voor deze nailart gebruikte ik:
- Mintgroene striper;
- Witte striper;
- Zwarte striper.
Je kunt natuurlijk ook zelf gekozen kleuren kiezen, zo lijkt mij wit met lichtroze ook erg mooi!


De nailart bestaat eigenlijk gewoon uit twee vlakken, ofwel rechthoeken, met daartussen lijnen. Ik begon eerst met het maken van de mintgroene vlakken, dit zijn de grote rechthoeken, zoals je kunt zien op de nagels.

Na het maken van de mintgroene rechthoeken ga je verder met het maken van de witte vlakken. Dit zijn meer een soort vierkantjes, deze maak je in ieder geval kleiner dan de mintgroene vlakken! Wanneer dit alles droog is, maak je de zwarte strepen, deze strepen laat je iets verder doorlopen zodat het lijkt alsof het echt een kunstwerkje is!

Vinden jullie abstracte of realistische nailart leuker? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations