donderdag 30 juli 2015

[Nailart] Cotton Blue

Omdat ik mijn nailarts graag divers hou, laat ik jullie vandaag weer een stamping nailart zien! Ik maakte gebruik van meerdere afbeeldingen van één plate.Wat heb je nodig voor het maken van deze nailart?
- Blauwe lak naar keuze (Ik gebruikte Essence- Electriiiic);
- Witte stempellak;
- Lichtblauwe stempellak;
- Dottingtool
- Base- en topcoat
- Stampingplate (A58 van Dashica).

Ik lakte eerst mijn nagels met Essence - Electriiiic, een donkerblauwe kleur waarvan de dekking helaas niet optimaal is. Ik bracht de lak aan in drie laagjes, laat dit echt supergoed drogen!

Toen dat droog was pakte ik een lichtblauwe stempellak en stempelde ik de french manicure afbeelding (te zien op de foto van de stampingplate met een rode cirkel) op de tips van mijn nagels. 

Op de ringvinger en middelvinger stempelde ik de afbeeldingen van de lintjes met een witte stempellak. Dit zijn twee afbeeldingen in spiegelbeeld en zo stempelde ik ze ook. Doordat ik de lintjes wat saai vond besloot ik blauwe stipjes in de lintjes te zetten met een dottingtool.

Simpel, snel, maar wel mooi verzorgde nagels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations