zaterdag 18 juli 2015

[Gelnagels] Pink Leopard

Ah de luipaardprint, hij blijft leuk! Niet geheel onbelangrijk, deze nailart is met zoveel verschillende kleuren leuk, waarom realistische kleuren gebruiken, wanneer je ook felle kleurtjes kunt gebruiken!

Ik vind dit zo'n leuke en zomerse nailart! Deze nailart is ook vrij gemakkelijk te maken. Ik gebruikte voor deze nailart:
- Neon roze lak;
- Witte striper;
- Zwarte striper;
- Dottingtool.


De basis van deze nailart is een neon roze kleur. Ik maakte op alle nagels behalve op de ringvingers een roze french manicure. De ringvinger lakte ik geheel in de neon roze kleur.

Op de ringvingers maakte ik eerst met behulp van de witte striper, witte vlekken. Deze witte vlekken omlijnde ik met de zwarte striper. Met behulp van de dottingtool zette ik nog wat random zwarte stipjes op de nagel. 

Wat vinden jullie van de luipaardprint? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations