dinsdag 7 juli 2015

[Gelnagels] Pastel Flowers

Subtiele nailarts kunnen ook erg leuk zijn! Vandaag laat ik jullie een nailart zien welke een combinatie van french manicure en pastel bloemetjes is. Het is een stamping nailart dus zoek alvast naar een geschikt design op je eigen stampingplates!

Wat je nodig hebt voor deze nailart:
- Witte lak voor de french (ik heb gel gebruikt);
- Pastel kleur om te stempelen;
- Stempeldesign naar keuze (ik gebruikte een ebay plate).


De basis is een witte french manicure. Dit staat wel het mooist in combinatie met de pastelbloemetjes. Wil je de nailart niet zo subtiel dan kun je ook kiezen voor een fellere kleurencombinatie.

Met een pastelkleurtje stempelde ik de bloemen aan de zijkanten van de nagels. In het hart van de bloemen zette ik een wit stipje. Later deze week laat ik nog een design zien waarbij ik deze afbeelding gebruikte, maar in combinatie met hele andere kleuren krijg je een totaal ander effect!

Wat vinden jullie van deze subtiele pastel nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations