vrijdag 24 juli 2015

[Gelnagels] Palmtree Fun

Ik blijf nailarts met palmboompjes zo gaaf vinden! Deze nailart heeft een palmboompje, maar is verder volledig anders dan alle vorige nailarts welke ik maakte met palmboompjes!

Dit is echt een speelse nailart geworden met verschillende kleurtjes. Voor deze nailart gebruikte ik de volgende producten:
- Felroze striper;
- Lichtroze striper;
- Witte striper;
- Zilveren glitter striper;
- Zwarte striper;
- Lila striper;
- Donkerpaarse striper.


De nailart zelf bestaat uit een soort van french manicure. De french manicure is hier alleen niet wit, maar bestaat uit allerlei kleine streepjes. Op een hele losse manier tekende ik steeds links en rechts met verschillende kleuren stripers lijntjes. Net zolang totdat je bovenstaand resultaat krijgt. Je kunt natuurlijk zelf de kleurtjes kiezen!

Deze dame wilde graag een palmboompje erbij. Ik koos ervoor om deze met zwart te maken op de ringvingers. Het palmboompje start vanaf de french, dit lijkt dan net een soort eilandje. 

Ik vind deze vorm van een french met verschillende kleurtjes zo leuk, wat vinden jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations