woensdag 29 juli 2015

[Gelnagels] Purpletastic!

Goedemorgen! Ook vandaag weer een nieuwe nailart! Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie voor een leuke nailart en heb je al wat ervaring met handpainted nailart, dan is dit wellicht een leuke nailart om uit te proberen!

Voordat je begint met het maken van een nailart is het altijd handig om alvast even de spulletjes klaar te leggen. Dit heb je nodig:
- Paarse lak naar keuze (of andere kleur, leef je uit!);
- Witte striper;
- nude striper;
- Dottingtool.


Om het wat makkelijker te maken werk ik ook dit keer weer in stappen. 
Stap 1) Hier ga je de french maken met de kleur naar keuze. Ik vind het fijn om de french uit de losse hand te tekenen en strak te trekken met een penseel en remover. Gebruik zelf vooral de methode die jij fijn vind, dit kan met guidelines, plakband etc!

Stap 2) Hier ga je de bloemen maken met de witte en nude kleurige striper. Dit doe je op de ring- en middelvinger. Klik hier voor de step by step tutorial voor het maken van deze bloemen.
Stap 3) Nu ga je met behulp van de dottingtool en dezelfde lak als je french een stipje zetten in het hart van de bloemen. That's it!

Natuurlijk lak je de nailart even af met een topcoat voor een langdurig resultaat. Is het je gelukt? Dan vind ik het erg leuk om foto's te zien, deze mag je mailen of delen via fb!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations