dinsdag 21 juli 2015

[Gelnagels] Oeh Marie!

Wie kent haar niet, Marie, het schattige kleine witte katje uit de Aristocats. Hoe gaaf is het, om haar als afbeelding op je nagels te hebben!

Less is more zeggen ze vaak en dat is in het geval van deze nailart ook echt zo. Marie is op zichzelf al een enorm cute katje, zoveel meer details heeft zij niet nodig om op te vallen!


De basis van deze nailart is de kale nagel. Ik heb zelf de nagels verstevigd met clear gel, hierdoor zie je nog steeds goed de eigen nagel. Ik heb alle nagels wat sparkle gegeven door er een laagje glitter topcoat overheen te lakken. Ik gebruikte een glitter topcoat van Catrice, maar je kunt zelf even in je verzameling kijken wat jij hebt!

De afbeelding van Marie is een stempel. Deze stempel komt van een Dashica plate af (verkrijgbaar bij Dashicabeautyshop.nl). Ik stempelde Marie met zwart op de ringvingers als accentnagel. Op deze manier valt Marie lekker op en heeft ze direct wat extra sparkle.

Ik moet zeggen dat dit wel één van de meest schattige nailart is die ik ooit gemaakt heb! Wat jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations