vrijdag 31 juli 2015

[Gelnagels] Losse Glitter

Ik maak graag nailarts welke geschikt zijn voor verschillende niveaus. Op deze manier blijft het voor jullie ook leuk, de ene keer zijn het lastige handmade nailarts, de andere keer simpele of juist wat lastigere stampingnailarts. Dit keer een nailart welke echt supereasy is om na te maken, maar wel mooi oogt!

Voor deze nailart heb je ook weinig producten nodig. Losse glitters kun je bijna overal kopen, zelfs bij de Action!
- Base- en topcoat
- Sponsje
- Losse glitter (ik gebruikte lichtblauwe).


Voordat je begint, zorg je ervoor dat je nagels compleet schoon en vetvrij zijn. Even de nagelriemen naar achter duwen, in vorm vijlen en een polijstblokje over de nagel. Vervolgens een laagje basecoat goed laten drogen. 

Op een klein hoekje van het sponsje doe je wat topcoat, net zoals op de tips van je nagels. Dit sponsje dip je in de losse glitter. Vervolgens schud je het sponsje wat uit (zodat niet overal glitters vallen) en dep je het sponsje over de tips van je nagels om een speels effect te krijgen zoals hierboven. Even goed laten drogen en vervolgens kun je even met een apart kwastje de losse glitter van de nagel vegen. Vervolgens lak je je nagels af met een topcoat!

Heel veel makkelijker kan ik het voor jullie niet maken, ondanks het simpele design zien deze nagels er wel op en top verzorgd uit! Wat vinden jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations