vrijdag 17 juli 2015

[Gelnagels] French Skull

Ik hou wel van de wat apartere nailarts met wat uitdaging. Zo mocht ik mij heerlijk uitleven op deze gave skull nailart!

Juist doordat dit een nailart is welke je niet door veel mensen zult zien dragen, vind ik het weer extra leuk! Gewoon een simpele french met net dat extraatje!


De basis van deze nailart bestaat uit een gewone french manicure. Deze maak je op al de nagels, dus ook op de ringvingers! Met een dottingtool en witte lak tekende ik eerst het witte skulletje.

Met een zwarte striper teken je vervolgens de belijning rond de skull. De oogjes maakte ik met kleine zwarte rhinestones. De neusgaten gewoon met een zwarte striper. Vervolgens kreeg de skull nog een strikje. Het strikje is getekend met een zilveren striper met in het midden een zilveren rhinestone.

Wat vinden jullie van deze skull nailart? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations