dinsdag 24 november 2015

[Gelnagels] Pink Theme

Mocht je gek zijn op de kleur roze en een beetje overweg kunnen met stripers. Dan is dit een leuke nailart om te maken!

Voor deze nailart heb je de volgende producten nodig:
- Roze lak naar keuze;
- Zilveren glitterstriper;
- Lichtroze striper;
- Donkerroze striper.


Je start eerst met het maken van het grote roze vlak. Dit kun je gewoon met het kwastje van de lak zelf doen. Je lakt de nagel schuin met de roze kleur, eventueel in twee keer wanneer de kleur niet goed dekt. Dit laat je goed drogen voordat je er straks met een andere kleur striper overheen gaat. 

Wanneer het roze deel nog aan het drogen is, kun je wel alvast de streepjes daarboven maken. Je maakt eerst een streepje met een lichtroze striper, vervolgens zet je exact daaronder een streepje met de zilveren glitterstriper. 

In de tussentijd is als het goed is het roze deel ook droog! Vervolgens maak je op het roze deel ook twee streepjes. De eerste met de donkerroze striper en daaronder weer een lijntje glitters. Wil je de details van de nailart iets beter zien, klik dan op de foto om deze te vergroten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations