vrijdag 6 november 2015

[Gelnagels] Be My Star!

Vandaag laat ik jullie weer een leuke stamping nailart zien. Een stamping nailart met een tweekleurige french!

Wat heb je nodig voor deze nailart:
- Witte lak;
- Paarse lak;
- Blauwe lak;
- Plat penseel en remover;
- Dashica stampingplate;
- Zwarte stempellak;
- Stempel/Scraper.


Wanneer je deze nailart wilt namaken begin je eerst met het maken van een witte french. Deze hoeft niet recht en ook niet netjes. Lekker hoppa uit de losse hand, de witte kleur zorgt alleen maar voor wat meer diepte in de kleuren die erover gaan! Vervolgens doe je blauw/paars naast elkaar op een sponsje, dit dep je over het witte randje heen om de kleuroverloop te krijgen. Ik heb hier twee lichte metallic lakjes van P2 gebruikt, wil je de kleuren wat donkerder kies dan voor een goede donkere crème lak. 

Wanneer je het randje gesponst hebt zal er overal lak zitten. Dit gaan we eerst weghalen met behulp van de remover en een penseel (of eventueel wattenschijfje/staafje). Ik gebruik altijd een plat penseel zodat ik daarmee de french strak kan trekken, wil of lukt de strakke french niet, maar de basis dan lekker in een soort van gradiënt zodat de kleurtjes doorlopen. 

Uiteindelijk stempel je met zwart de gekozen afbeelding op de nagels, in dit geval een afbeelding met sterretjes!

4 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations