zaterdag 30 januari 2016

[Gellak] Gold Lace

De opties qua gelnagels zijn altijd een stuk groter dan de opties qua gellak. Toch vind ik het leuk om zo nu en dan een nailart te delen waarbij ik gellak gebruikt heb. Gewoon om te laten zien dat ook dat een optie is! 

Een leuk detail om bij deze set te weten is dat dit nagels zijn van een echte nagelbijter! Ja je leest het goed, dit zijn nagels van iemand die sinds een aantal maanden gestopt is met nagelbijten. Het nagelbijten is in eerste instantie gestopt door een set gelnagels, daarna waren de nagels lang genoeg om onderhouden te kunnen worden met gellak. Mocht je zelf nou ook een nagelbijt probleem hebben, dan mag je mij natuurlijk altijd een bericht sturen!


Ik begon eerst met twee dunne lagen gellak. De kunst van gellak is goed dun werken en goed insealen. Anders brokkelt de gellak binnen no time af, wat onwijs zonde is!

Over de gehele nagel bracht ik een full nail stempel aan met zwarte stempellak. Wederom is dit een lace design van de Dashica plate!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations