vrijdag 29 januari 2016

[Gelnagels] French Manicure Rhinestones

De meeste mensen zullen waarschijnlijk wel denken dat het maken van een nailart veel moeilijker is dan een simpele witte french manicure. Well wrong thoughts... Het maken van een perfecte rechte french manicure is namelijk vele malen moeilijker! Toch als deze mooi gezet is, kan een witte french manicure erg mooi en naturel ogen!Dit setje is wel één van de setjes french manicure waar ik echt trots op ben! De french manicure is geheel met gel gemaakt. Ik heb eerst met een covergel het nagelbed iets verlengt, vervolgens de witte french manicure uit de hand getekend met behulp van een dottingtool.

Omdat ik in dit geval niet enkel een witte french wilde maken, besloot ik deze set een extraatje te geven door middel van een accentnagel. Ik legde een hele zooi paarse rhinestones in een halve maan vorm op de nagel. Ik zette de rhinestones vast met gel, je kunt zelf natuurlijk gewoon nagellijm of topcoat gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations