woensdag 20 januari 2016

[Gelnagels] Lilac Aztec

De aztecprint is echt tijdloos. Je kunt zoveel onwijs leuke combinaties maken met deze nailart. Van heel druk, tot rustig of juist gecombineerd met iets anders! Deze nailart is een aztecprint in combinatie met een simpele french!

Het kleurenthema van deze nailart is lila. Er is hier gekozen om één drukke print te combineren met een subtiele french. Ik maakte eerst op alle nagels (behalve de ringvingers) een lila french manicure, de ringvinger lakte ik helemaal wit.


De basis van de aztecprint is een gradiënt. Deze gaat van wit naar heel lichtpaars. Ik lakte dus eerst de gehele nagel wit. Vervolgens deed ik wit en lila op een sponsje en deze depte ik over de nagel heen om de gradiënt te maken.

Als laatste stap maakte ik de print met behulp van een zwarte striper. De stipjes maakte ik met een dottingtool!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations