zaterdag 9 januari 2016

[Gelnagels] Yellow Kisses

Geel is zo'n ondergewaardeerde kleur qua lak. Het wordt weinig gedragen en je ziet het gewoon bijna nergens echt op nagels voorbij komen. Tijd om de kleur geel wat meer populariteit te geven!

Deze nailart laat zien dat ook de kleur geel best classy kan zijn wanneer je deze op de juiste manier weet te gebruiken. Door de kleur geel met zwart te combineren is het geel meteen al iets minder 'in your face'. 


Ik maakte eerst de gele french manicure op de nagels. Geel is vaak een wat lichtere kleur die niet perfect dekt in één keer. Ik bracht daarom ook twee laagjes van de gele kleur aan en maakte daarna een mooie ronde smile line in de lak. 

Toen de gele french in zijn geheel goed droog was kon ik de stempels aanbrengen. Ik heb hier gebruik gemaakt van een stempel in de vorm van kusjes. De stampingplate welke ik hier gebruikt heb is een plate welke ik via ebay kocht. De kusjes stempelde ik met zwarte stempellak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations