zaterdag 2 januari 2016

[Gelnagels] Black And Yellow

De eerste nieuwe nailart welke ik jullie in het jaar 2016 laat zien! Deze nailart heb je stiekem al in de youtube video #2 voorbij zien komen. Maar voor degenen die dat even gemist hebben, laat ik de nailart vandaag met uitleg zien!

De kleuren uit deze nailart zijn kleuren die eigenlijk vrijwel nooit gekozen worden. Zwart natuurlijk wel, maar de combinatie met geel lijkt een beetje taboe. Ik wil laten zien met behulp van deze nailart dat ook geel een onwijs mooie kleur kan zijn op nagels!


Deze nailart is opgebouwd uit twee stappen. Het gele randje en de zwarte stempel. Je begint natuurlijk met de kleur geel. Ik heb met de gele lak en het kwastje uit het potje zelf een rechte lijn op de tip van de nagels gemaakt. Ik probeerde deze nailart ook met een ronde french, maar een rechte lijn is in dit geval echt mooier. Dit hoeft absoluut niet perfect, want je stempelt er straks toch overheen!

Kies uit je eigen collectie stempels een leuke afbeelding uit welke je over het randje kan stempelen. Ik heb dit zelf ook gedaan en koos deze afbeelding. Mijn geheugen laat me in dit geval een beetje in de steek, want ik weet niet 100% zeker meer of dit een Dashica of Ebay plate is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations