maandag 4 januari 2016

Personal #1

Het eerste persoonlijke artikel van 2016! Het zesde jaar alweer waarin Nailart Creations bestaat. De tijd vliegt voorbij en ook voor mij persoonlijk is het zo leuk om te zien waar ik zes jaar geleden mee bezig was en waar ik nu inmiddels ben, wat een verschil! Een blog bijhouden wordt op deze manier een beetje een stukje van je leven waarin je zo af en toe even naar terug kan scrollen. Ook in 2016 ga ik weer iedere maandag een persoonlijk stukje schrijven. Zelf vind ik het aan het begin van de week altijd prettig om even op de week terug te blikken, maar ook voor later kan het leuk zijn om weer eens terug te lezen. Oke genoeg geklept! Foto's!


Mijn twee lieve Bunny's. Vixie en Bob. Bob begint al aardig te wennen aan zijn nieuwe huisje, hij is hier nu inmiddels iets langer dan een week. We hebben hem heerlijk verwend en veel geknuffeld. Hij heeft ook al een beetje kennis gemaakt met Vixie door de tralies heen!
De kerstdagen heb ik echt heerlijk niets gedaan en uitgerust. Ook een paar dagen na Kerst nam ik wat dagen vakantie, ook wel fijn om even lekker je eigen ding te kunnen doen. Tussen Kerst en oud en nieuw heb ik daarom maar lekker één dagje in de salon gewerkt. Op oudjaarsavond was ik uiteindelijk mijn eigen nagels nog aan het lakken haha!

Vrijdag 1 januari. Katerr! Haha nee hoor, ik ben niet zo van het drinken, maar Verschoor lag er zo heerlijk half bezopen bij die ochtend. 

Kleine baby Bob! Cutiepic!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations