vrijdag 8 januari 2016

[Gellak] Scary Nails

Deze nailart is een beetje verstopt geraakt in de wirwar van foto's, maar beter te laat dan nooit toch? Mocht je toevallig nog een scary party hebben binnenkort...

Deze nailart is gemaakt met gellak en stempels. De gellak welke ik gebruik is van Quida, dit is een paarse kleur zoals te zien is. Nadat de gellak volledig uitgehard is onder de UV lamp bracht ik de stempels aan. Ik stempelde met een zwarte stempellak en de nieuwe Halloween stampingplate van Dashica. Op iedere nagel stempelde ik iets anders, van een heks tot spookhuis, spookjes en spinnenwebjes! Persoonlijk vind ik de combinatie van de paarse kleur met zwarte spinnenweb echt heel gaaf!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations