donderdag 7 januari 2016

[Gelnagels] All Browns

Als afwisseling vind ik nailarts met 5 afwijkende nagels zo leuk om te maken, ook onwijs leuk om te zien trouwens! In deze nailart maakte ik gebruik van vijf tinten bruin i.c.m. met een accentnagel.

Deze nailart is gemaakt rond een sterrenthema. Om de sterren niet geheel op te laten vallen is er gekozen voor een accentnagel op de ringvingers. Ik lakte iedere nagel met een andere tint bruin. Van heel licht zandkleur naar donkerbruin. De donkerbruine kleur liet ik op de accentnagel terugkomen als kleur van de sterren. Ik stempelde één grote ster met daaromheen wat kleinere sterretjes in dezelfde kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations