woensdag 22 juni 2016

[Gelnagels] Metallic Blue Feathers

Ook vandaag weer een leuke nailart waarbij ik gebruik maakte van een accentnagel. Mocht je niet zo van de hele drukke nailarts houden, dan zijn dit soort setjes erg leuk om eens uit te proberen!

Ik lakte de ringvingers geheel met de blauwe metallic lak van P2. De andere nagels voorzag ik eerst van een covergel. Daarna maakte ik de french manicure met dezelfde metallic blauwe kleur. 


De ringvingers heb ik hier als accentnagels gebruikt. Ik stempelde wat random witte veertjes over de volledig gelakte nagels. Mocht je het zelf leuk vinden kun je ook op de andere nagels wat veertjes stempelen. Deze dame wilde het liever wat rustiger houden en daarom is er gekozen voor een accentnagel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations