donderdag 30 juni 2016

[Nailart] Something Blue

Een nailart uit de wat oudere doos! Een aantal maanden geleden was deze nailart onwijs hip en wilde iedereen dezelfde nailart, wel met andere kleuren, maar toch met hetzelfde principe. Ik besloot deze nailart toen ook op mijn eigen nagels te maken omdat ik hem zo leuk vond!


Voor deze nailart gebruikte ik een onwijs gave blauwe glitterlak van Kiko. Verder gebruikte ik een zwarte striper voor de lijntjes, een dottingtool voor de stipjes en een lichtblauwe striper om de veters te maken. In het archief kun je deze nailart nog een paar keer voorbij zien komen in verschillende kleuren, ook kun je hier een uitgebreide step by step nailart vinden.

<---- alle="" archief="" artikelen="" bekijken="" dan="" de="" font="" gebruiken="" het="" hier="" iets="" in="" je="" kun="" linkerbalk="" maand="" natuurlijk="" ook="" per="" specifieks="" vind="" zoek="" zoekbalk="">

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations